butiken

1968 startades Kjell-Bo Möbler i Trollhättan och har under de dryga 40 åren haft flera möbelaffärer i bland annat Trollhättan, Munkedal, Strömstad och Vänersborg.

Sommaren 2008 förvärvades Hemdirekt och vi stod infören ny spännande utmaning –internethandel!

Hemdirekt hade tidigare specialiserat sig på indiska möbler och det passade oss bra då också vi, Kjell-Bo Möbler, hade jobbat med egen import från Indien i ett antal år.

De indiska möblerna vi säljer är direktimporterade från Jodhpur i Indien. Vi handlar med en  tillverkare i ett nära samarbete vilket gör att vi hela tiden utvecklar vårt sortiment och succesivt höjer kvalitén för att den ska passa den skandinaviska marknaden. Med jämna mellanrum besöker vi fabriken för att ta fram nya produkter samt se till att produktionen sköts på ett schyst sätt. Vi tolererar inga barnarbetare och påtalar vikten av att detta följs i alla led.

Även om indiska möbler är vår specialitet så har vi självklart också andra typer av möbler.Vi jobbar ständigt med att utveckla och fylla på vårt sortiment med nya produktgrupper som vi kan vara riktigt konkurrenskraftiga på.

Ta en titt på vårt madrassortiment ; där finns mycket fina sängar till riktigt bra priser.

Vår fysiska butik hittar du i Vänerborg på 3-stad center och där finns möjlighet att se alla våra möbler i verkligheten.

Så välkommen att upptäcka Hemdirekt på webben eller Kjell-Bo Möbler i Vänersborg och låt oss göra vårt yttersta för att du ska bli nöjd med ditt möbelinköp!

Välkommen önskar Tobias Hildefors med personal