hemtransport skylt

FRI FRAKT NÄR DU HANDLAR FÖR ÖVER 2500:- I HELA SVERIGE*

  • Transporten sker med transportbolaget DHL.
  • DHL levererar på vardagar.
  • Leveransen tar ca. 3-5 dagar.
  • Dagen innan ringer DHL upp dig och avtalar en tid för leverans.
  • DHL leverar fram till din dörr eller port på nämast körbara gata. Inbärning ingår ej i priset. Vill man ha varorna inburna måste detta bokas separat och då till en merkostnad.
  • (Ring oss för exakt prisuppgift tel. 0521-25 56 60)

 

Viktig information

När du tar emot dina möbler är det viktigt att du synar paketen utvändigt och ser om det finns några skador på dem. Finns det synliga skador eller om något ser misstänkt ut på paketen måste detta noteras på fraktsedeln och bekräftas av chauffören. Gör denna snabba besiktning innan du skriver på fraktsedeln.

Vi undersöker alla paket innan leveransen för att se om något är skadat. Detta för att upptäcka eventuella skador och minimera problem för dig.

Skulle något vara skadat eller någon del saknas ber vi dig kontakta oss antingen via telefon eller mail.

hemdirekt@telia.com

Telefon: 0521-25 56 60

*Våra fraktvilkor gäller ej öar utan fast broförbindelse.

 

Som kund har Du alltid ångerrätt enligt distansavtalslagen.

Det innebär att om Du köper en vara på postorder eller via telefon, TV-shop eller Internet, har Du enligt distansavtalslagen en ångerrätt som ger Dig möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen börjar att börjar löpa den dag Du tagit emot varan. Enligt nämnda lag gäller också att varan skall kunna återlämnas i väsentligen oförändrat skick. Efter det att Du har skickat tillbaka varan, i originalförpackningen.Du betalar för returfrakten.

Kontakta oss så hjälper vi dig.