Betalningsalternativ för Hemdirekt.net

Det finns 3 sätt att betala dina möbler på.

-        Förskottsbetalning

Pengarna ska sättas in på bankgironr: 5342-2275. När pengarna är insatta skickar vi varorna som har blivit beställda. Om Du beställer flera produkter och någon av dem inte finns i lager skickas alla dessa först när vi har fått in alla produkterna. Glöm inte att ange Ditt ordernummer (står på den orderbekräftelse Du får via e-post) på inbetalningskortet, annars har vi ingen möjlighet att koppla Din betalning till det Du har beställt. Inga extra avgifter tas ut. Tänk på att när man betalar i förskott så blir ordern först aktiv i vårt system när vår bank meddelat oss att betalningen är genomförd. Detta tar vanligtvis 2-3 bankdagar från betalningstillfället.

-        Kortbetalning via dibs

Betalning med kort

Du har möjlighet att betala direkt när Du handlar med kort. I samarbete med DIBS AB hanterar hemdirekt.net Dina kortbetalningar. Pengarna dras i regel inom 24 timmar från det Du har lagt beställningen. Inga kortuppgifter lagras. Vi tar VISA och MASTERCARD. Vi samarbetar med DIBS AB för att garantera dig 100% trygghet. Vi använder den bästa krypteringsteknologin (SSL) som finns för att skydda dina konto-kortsuppgifter. Allt information är krypterat i 128 bit. Inga extra avgifter tas ut när Du betalar med kort. Alla transaktionerna genomförs enligt den nya säkerhetsstandarden 3D-Secure.

-        Finasiering / Avbetalning.     0% ränta

Du kan del upp din betalning via Handelsbanken finans på 6, 12, och 24 månader. Finansieringen är räntefri.

En uppläggningsavgift på 295 :-(en gång) samt 25:- i aviavgift per månad tas ut på 6 och  12 månaders kredit.

En uppläggningsavgift på 495:-(en gång) samt 25:- i aviavgift per månad tas ut vid 24 månaders kredit.

Obs !

Undersök att möblerna finns för omgående leverans innan du genomför din betalning. Är det möbler med leveranstid meddelar vi dig via e-post när möblerna är klara för leverans och ber vi dig då att göra någon av ovan valda transaktioner. Detta för att hemdirekt.net inte vill hålla dina pengar medans du väntar på dina möbler.